PENAFIAN

Penafian Utusan Sarawak

Jika anda memerlukan sebarang maklumat lanjut atau mempunyai sebarang pertanyaan tentang penafian laman web kami, sila hubungi kami di talian 082-424411

Semua maklumat di laman web ini – www.utusansarawak.com.my – diterbitkan dengan niat baik dan untuk tujuan maklumat am sahaja. Utusan Sarawak tidak membuat sebarang jaminan tentang kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Sebarang tindakan yang anda ambil ke atas maklumat yang anda temui di laman web ini (Utusan Sarawak), adalah atas risiko anda sendiri. Utusan Sarawak tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian dan/atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami.

Dari laman web kami, anda boleh melawati laman web lain dengan mengikuti ‘hyperlinks’ ke laman web tersebut. Walau bagaimanapun kami berusaha untuk menyediakan pautan berkualiti ke laman web yang berguna dan beretika, dan kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan laman web yang berkenaan. Pautan ke laman web lain ini tidak membayangkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat di laman web ini. Pemilik laman web dan kandungan mungkin berubah tanpa notis dan mungkin berlaku sebelum kami mempunyai peluang untuk mengalih keluar pautan.

Sila ambil perhatian juga bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, laman web lain mungkin mempunyai dasar dan syarat privasi yang berbeza yang di luar kawalan kami. Sila pastikan anda menyemak Dasar Privasi laman web ini serta “Syarat Perkhidmatan” mereka sebelum terlibat dalam sebarang perniagaan atau memuat naik sebarang maklumat.

Persetujuan

Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini bersetuju dengan penafian kami dan bersetuju dengan termanya.


Sekiranya kami mengemas kini, meminda atau membuat sebarang perubahan pada dokumen ini, perubahan tersebut akan dipaparkan dengan jelas di sini.